Zorgadministratie va 19,- p/m

      Algemene Voorwaarden

 
 
 
Referenties

Om een indruk te geven van de ervaring van Marble Management, en André Noorlander in het bijzonder, een aantal referentieprojecten waarbij de eindverantwoordelijkheid werd gedragen.

Huidig: Landmerc+ / ZilliZ
Als mede eigenaar verbonden met de intentie langdurig te investeren in de kleinschalige zorg.
Landmerc+ is een bijzondere combinatie van een sterk product (ZilliZ) en een laagdrempelig kennisnetwerk!

Klant: CTS IT
Gedurende langere tijd verbonden als mede eigenaar en Commercieel Directeur. Vanuit deze positie de Netwerkbeheer propositie fundamenteel verbeterd. De organisatie anders georganiseerd, implementatie van Service Management, inclusief tooling. Nieuwe huisstijl, opnieuw positioneren in de (social) media. Nieuwe klanten binnengehaald en bestaande klanten tevreden gemaakt.

Klant: Ziekenhuis Gelderse Vallei
Inrichting functionele beheerorganisatie van specialistische software. Advies over realisatie koppeling tussen dialyse apparatuur, bijbehorende software en evt. vervolgprojecten.
Intermediair tussen leverancier en interne organisatie.

Klant: Smit Transformatoren
In een grote, hoog kwalitatieve, productie omgeving de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de ICT. Het beheer incl. personeel geoutsourced. Bijbehorende processen ontworpen en geïmplementeerd. Tevens de hele infrastructuur, incl. telefonie vernieuwd. Ontwikkeling CRM en LIMS.
Automatisch uren schrijven voor 200+ productiemedewerkers.

Klant: Ontwikkelcentrum
In de rol van ICT-manager uitwerken en verankeren beleid van ondersteunende ICT-toepassingen voor creatie en publicatie van digitale leermiddelen. O.a. inrichten organisatie, afspraken met toeleveranciers en bijbehorende processen. Tevens interne automatisering uitbesteed middels SBC-architectuur.

Klant: ICT-dienstverlener Kender Thijssen
Als manager van deze unit, reorganisatie Marketingafdeling en herijken ICT-dienstenportfolio. Afstemmen op strategische doelen vanuit directie en doorkoppelen naar sales in de vorm van doelgroepen, imago en dienstenportfolio.
Inrichten leveranciersmanagement voor ICT-toeleveranciers (Microsoft, HP, SUN, VMware, Citrix, etc.)

Klant: Int. installatiebedrijf Alewijnse
Als projectmanager eindverantwoordelijk voor centralisatie en vernieuwing ICT-infrastructuur van 10 naar 1 locatie. Gelijktijdig migratie naar virtuele systemen en centrale opslag.

Klant: Woningcorporatie Portaal
Eindverantwoordelijk voor alle ICT-projecten gedurende consolidatie van soft- en hardwaresystemen. Migratie/fusie van 4 organisaties naar 1 centrale backoffice. Tevens migratie naar nieuwe primaire systemen, SBC-architectuur en ontwikkeling kennissysteem en callcenterapplicatie.